Beelddenken

Het magische brein van de beelddenker is een kracht, maar ook een uitdaging in het regulier onderwijs. Newbalanced begeleidt kinderen, ouders en leraren bij het vertalen van de op woorddenkers gerichte leerstof naar beelden.

Sessies

De eerste sessie start met een korte beelddenktest en nulmeting. Daarna gaan wij direct werken aan het omzetten van de leerstof naar begrijpbare informatie voor het brein van uw zoon of dochter. Zodat deze ook gereproduceerd en ingezet kan worden in de klassesituatie.

Werkwijze

De begeleiding bestaat uit 4 tot 6 sessies van een uur. Dit is afhankelijk van de behoeftes van uw kind. Waar heeft uw kind moeite mee? Hoe groot is de achterstand? Hoe snel kunnen wij de informatie in het brein zetten? Daarnaast is er ook ruimte voor het aanbieden van tools om over- en onderprikkeling te verminderen. Ook kijken wij naar het huidige voedingspatroon en geef ik tips mee om de voeding te laten bijdragen aan concentratie en leerbaarheid van uw kind.

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie-therapeut

Essentie-therapie richt zich op leven vanuit jouw ware essentie. Door bewust in het leven te staan, ontwikkel je een goede balans tussen de behoeftes van jouw lichaam, geest en unieke zielspad. New Balanced ondersteunt je op deze reis.

Lees meer

Aangesloten bij