Het magische brein van de beelddenker is een kracht, maar ook een uitdaging in het regulier onderwijs. Newbalanced begeleidt kinderen, ouders en leraren door handvaten te bieden, waarmee de leerstof passend aangeboden kan worden.

Sessies

De eerste sessie start met een korte beelddenktest en nulmeting. Daarna gaan wij direct werken aan het omzetten van de leerstof naar begrijpbare informatie voor het brein van je zoon of dochter. Zodat deze ook gereproduceerd en ingezet kan worden in de klassensituatie.

Werkwijze

De begeleiding bestaat uit 4 tot 6 sessies van een uur. Dit is afhankelijk van de behoeftes van je kind. Waar heeft uw kind moeite mee? Hoe groot is de achterstand? Hoe snel kunnen wij de informatie in het brein zetten? Daarnaast is er ook ruimte voor het aanbieden van tools om over- en onderprikkeling te verminderen. Ook kijken wij naar het huidige voedingspatroon en geef ik tips mee om de voeding te laten bijdragen aan concentratie en leerbaarheid van je kind.

Passend onderwijs

Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van een particuliere school die gericht is op anders lerende kinderen. Het streven is om de school te starten eind September.

Mocht je interesse hebben of op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen, dan kun je mij via het formulier hieronder of het contactformulier een mailtje sturen. 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.