De Core is een bioresonantie apparaat welke ik frequent gebruik als basis bij/voor het essentiewerk.  De Core werkt therapeut onafhankelijk, dat wil zeggen dat ik als therapeut niet in de meetkring zit. Beïnvloeding van de testresultaten, bewust of onbewust, is dus niet mogelijk.

Mijn rol in de meting is voornamelijk het interpreteren van de testresultaten, zien van linken en overlappende uitslagen. Deze informatie koppel ik terug naar de cliënt, dit maakt het zeer dynamisch en ook effectief. Ik heb gemerkt dat met de terugkoppeling de heling al begint.

Het apparaat test met gebruik van Scalargolven ofwel Tesla golven. Je kunt het vergelijken met bellen naar Australië, je hoort de persoon aan de andere kant, maar er loopt geen fysiek draadje tussen jullie.

Scalargolven gaan door vaste materie heen, dus ook de mens. En creëren een energieveld om de client heen. Hierin wordt dan een persoons specifiek frequentiepakket aangeboden dat tot op celniveau harmoniseert en heelt.

Met de Core kun je dus ook op afstand testen en behandelen.

De core test en behandelt op basis van de frequenties van je geboortedatum, geboorteplaats, foto en klachtenomschrijving.

Binnen de Core zijn er ongeveer 40 verschillende modules, die ruim 25000 frequentie remedies bevatten. De modules bevatten zowel remedies voor fysieke, emotionele en energetische belastingen en heling.

De Core scant al deze modules en maakt hierna de belangrijkste modules overzichtelijk. Ik maak vervolgens nog een dieptescan van alle groepen binnen de gevonden modules. De frequentieremedies die hieruit naar voren komen zet ik uiteindelijk om in een testrapport en deze zet ik dan enkele minuten in als bioresonantie behandeling.  

Bij de gevonden remedies zal ik ook adviezen geven, bijvoorbeeld voor inname van supplementen of bloesemremedies, aanpassen van voeding of ontwijken van voedingsmiddelen, tips om het energieveld te balanceren of meegeven van deprogrammeringen in de vorm van de New Balanced EssentieSpray om programmeringen, overtuigingen en conditioneringen om te zetten.

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.