Ervaring G. Stulp

Via Facebook kwam ik in contact met Diane en het Foodwise programma.
Het persoonlijke contact met Diane heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Vooral haar openheid icm haar kundigheid zijn super!!
Na een intakegesprek van 1 uur heb ik me ingelezen en vol enthousiasme gestart. Al ruim 35 jr heb ik fibromyalgie en een stevige 20 jr gebruik ik maagzuurremmers. In 2015 belandde ik in een zeer zware en heftige burnout. En natuurlijk beïnvloeden deze zaken elkaar. Ook ben ik een hsp-er.
Ik hoopte op meer fitheid en energie.
Al in week 2 ben ik gestopt met de maagzuurremmers..yeaaah. Dit geeft mij hoop en moed voor de toekomst. Natuurlijk besef ik maar al te goed dat jarenlange klachten niet over zijn in 6 week??
De veelzijdigheid van de recepten vond en vind ik n prachtige uitdaging. Ik hou van kokkerellen en bedacht ook zelf nieuwe combinaties.
Ook heb ik t als heel prettig ervaren dat er 3x een life webinar was met alle ruimte voor vragen.
En n geweldige meditatie..vind ik echt té gaaf haha.
Leuke bijkomstigheid is dat ik inmiddels 7 kg ben afgevallen…moeiteloos .
De coaching door Diane heb ik als zeer positief ervaren. Ten alle tijde bereikbaar. Zij neemt me gewoon heel serieus en neemt verantwoording voor waar ze voor staat en gaat.
Diane…je bent n prachtmens…dankjewel♡♡♡♡
Ps: en ik ga zeker op de voet van Foodwise verder.

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.