A. Pruntel, Hoorn

Al jaren loop ik met een darmprobleem. Colitis Ulserosa was de diagnose; hiervoor gebruikte ik zetpillen en later klysma’s. Af en toe vlamde het op en zo was het ook weer maanden weg tot aan afgelopen voorjaar. Darmonderzoek gehad en volgens de arts had ik een spastisch darmsyndroom???. Kreeg weer zelfde klysma’s mee en er werd geadviseerd het Fodmapdieet te volgen. Zo gezegd zo gedaan, maar ik merkte geen verschil. Ook kreeg ik mijn twijfels over de diagnose. Ik ben gaan googlen en kwam zo bij Diane terecht. Diane heeft mij 2x behandeld en haar Food Wise Progamma voorgeschreven in combinatie met supplementen. Mijn ontlasting is onderzocht op parasieten, schimmels etc etc en uit de test kwam naar voren dat ik een behoorlijke lekkende darm had. Na 6 weken het dieet gevolgd te hebben ( dit is absoluut goed te doen) is mijn waarde van 195 terug naar 82. �
Ik ben echt blij met het resultaat en weet nu wat wel en niet goed voor mijn lichaam is en t meest belangrijke is dat ik geen bloed en slijm meer in mijn ontlasting heb. Ook de klysma’s heb ik de afgelopen 3 weken niet meer gebruikt.
Diane tot zover bedankt voor je hulp en kunde, je hebt mij echt in 2 maanden tijd zoveel verder geholpen!

 

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.