Ervaring J. Nanning, Utrecht

Zo dankbaar dat ik met FoodWise in contact kwam via Diane. Na een intake gesprek adviseerde zij mij het programma te volgen, mede omdat de zonuline test bij mij erg hoog uitviel. Voeding is nooit iets geweest waar ik erg op gelet heb, dus ik keek wel tegen het voedingsplan op. Het was ook niet makkelijk omdat het zo´n ommekeer was, vooral in het begin. Maar de begeleiding van Diane hielp mij er doorheen. Al na twee weken begon ik verandering te bemerken, minder buikpijn en waar ik vooral heel blij mee was mijn eczeem werd rustiger. Dit had ik al sinds mijn kindertijd en ik kon het bijna niet geloven toen het weg ging trekken. Na 6 weken waren al mijn eczeem plekken weg en nog steeds. Ook heb ik veel meer energie, kan ik meer aan en ben ik 8 kilo kwijt geraakt. Ik weet nu wat ik wel en niet kan eten, het is een levensstijl geworden die ik makkelijk kan aanhouden. Ik kan het iedereen adviseren het programma te volgen, ik ben nog elke dag dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt.

 

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.