Ervaringen FoodWise

Ervaring D. Hulsman, Hoorn

Erg blij dat ik het programma foodwise heb gevolgd. Waarom omdat ik nu veel lekkerder in me vel zit.
Ik heb geen last meer van een opgezette buik,
Mijn darmen zijn rustig geworden. Ook geen maagzuur meer.
Mijn huid zit er gezond en fris uit, en mijn haar is ook wat voller geworden.
Zelf heb ik veel meer energie gekregen en ben minder snel moe wat ik voorheen dagelijks had. Ik voel me dan ook echt happy, omdat ik weet dat ik goed voor mezelf zorg, en daarbij zijn er ook wat kilootjes vanaf gegaan wat niet verkeerd is natuurlijk.
De ondersteuning van Diane Schuitemaker was top! Ze was er voor me als ik vragen had en voelde me fijn bij haar. Ook de recepten waren heerlijk en prima klaar te maken.
Ik ben blij dat ik het foodwise programma heb mogen ervaren.

 

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie-therapeut

Essentie-therapie richt zich op leven vanuit jouw ware essentie. Door bewust in het leven te staan, ontwikkel je een goede balans tussen de behoeftes van jouw lichaam, geest en unieke zielspad. New Balanced ondersteunt je op deze reis.

Lees meer

Aangesloten bij