De COVID-19 vaccinatie is geen klassieke vaccinatie zoals wij deze kennen, bijvoorbeeld bij de immunisatie voor DTP. Deze injectie heeft dan ook niet dezelfde (uit)werking.

Spike-eiwitten 

Natuurlijke spike eiwitten zijn onderdeel van bijvoorbeeld het corona virus. Deze spike eiwitten worden gebruikt door het virus om zich aan de cel van de gastheer te hechten en binnen te dringen. Het lichaam reageert op deze spike-eiwitten met een immuunreactie, zodat het virus onschadelijk wordt gemaakt.

Synthetische-spike eiwitten worden in grote hoeveelheden geproduceerd in de cellen van mensen na het ontvangen van een of meerdere COVID-19 vaccinaties. Deze injecties hebben niet de werking van de klassieke vaccins, waarbij stukjes van een verzwakte of dode ziekteverwekker worden geïnjecteerd.

COVID-19 vaccins bevatten een genetische code (mRNA) van het COVID-19 virus, die een boodschap geeft aan de cellen om spike-eiwitten te maken. In plaats van dat de spike-eiwitten lokaal zouden blijven, dus alleen op de prikplek, blijken de spike-eiwitten via de bloedbaan door het hele lichaam te verspreiden. Grote hoeveelheden continu geproduceerde spike-eiwitten richten via het vaatstelsel schade aan in het lichaam en kunnen de bloed-hersen-barrière passeren, waar zij ook op neurologisch niveau (hersenen en zenuwstelsel)  schade aan kunnen richten. Dit is een eigenschap die natuurlijke spike-eiwitten niet hebben. Hiermee is de injectie toxisch geworden en potentieel ziekmakend.

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.