Shedding is een proces waarbij synthetisch geproduceerde spike-eiwitten via de huid, lucht en lichaamsvloeistoffen overgebracht worden. 

Shedding

Een groeiend aantal mensen die niet gevaccineerd zijn, blijken klachten te ontwikkelen die gelijk zijn aan klachten van mensen die wel gevaccineerd zijn. Dit kan ontstaan doordat de in grote hoeveelheden geproduceerde spike-eiwitten via de huid en de luchtwegen verspreid worden door mensen die wel gevaccineerd zijn.

De genetische code in de COVID-19 vaccins vertellen de cellen continu om spike-eiwitten aan te maken. Dit in tegenstelling tot klassieke vaccins, waarbij er een eenmalige activering van het immuunsysteem plaatsvindt en de ziekteverwekker niet het hele lichaam doorreist.

Deze spike-eiwitten bevinden zich dus niet alleen in het prikgebied, maar kunnen via de bloedbaan het hele lichaam door reizen. Dit maakt het ook mogelijk om de eiwitten via de huid, luchtwegen of lichaamsvloeistoffen uit te stoten.

Vanwege de drukte in de praktijk, worden op dit moment alleen afstandsessies ingepland.

Vraag hier jouw consult aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.