Bioresonantie

Bioresonantie betekend letterlijk levenstrilling. Binnen de bioresonantie gaat men uit van het pricipe dat alles een meetbare trilling ofwel frequentie heeft die te beinvloeden is.

Frequenties

Niet alleen onze organen hebben een specifieke frequentie, maar micro organismen, chemische belastingen en ziekten ook. Met bioresonantie kun je de gezonde harmonische frequenties testen en versterken. Maar ook de disharmonische, ofwel ziekmakende frequenties opsporen en harmoniseren.

Zelfgenezend vermogen

De kracht van bioresonantie ligt in het aanspreken van het zelfgenezend vermogen. Dat wil zeggen dat het lichaam aangespoort wordt om zelf weer onbalansen op te lossen. Met bioresonantie kun je ook testen welke behoeften er zijn voor herstel, bijvoorbeeld extra vitamine C. En daarnaast kun je testen welke stoffen belastend werken, zoals bijvoorbeeld gluten.

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie-therapeut

Essentie-therapie richt zich op leven vanuit jouw ware essentie. Door bewust in het leven te staan, ontwikkel je een goede balans tussen de behoeftes van jouw lichaam, geest en unieke zielspad. New Balanced ondersteunt je op deze reis.

Lees meer

Aangesloten bij