COVID-19, COVID-19 vaccinaties en shedding kunnen aanhoudende klachten geven.  Deze klachten kunnen behandeld worden met diverse middelen en methodes, afhankelijk van de plek en de mate van onbalans in het lichaam.

COVID-19 

Corona is een virus wat al eeuwenlang onder de mens is. Deze vorm, COVID-19, heeft echt bijzondere eigenschappen, waardoor deze voor langere tijd, meer diepgaande verstoringen kan geven. Deze eigenschappen kunnen ervoor zorgen dat er een range aan klachten op kan treden in het lichaam.

COVID-19 vaccinaties

De COVID-19 vaccinaties werken anders dan klassieke vaccins. De klachten die ontstaan na deze injecties zijn afwijkend van die bij klassieke vaccins en behoeven veelal een andere benadering voor herstel.

Meer lezen

Shedding

Een proces wat niet gezien wordt bij klassieke vaccins, zien wij wel ontstaat als gevolg van COVID-19 vaccinaties. Namelijk het overdragen van door het gevaccineerde lichaam geproduceerde synthetische spike-eiwitten, via de lucht, huid en lichaamsvloeistoffen. Dit noemen wij shedding. De klachten van shedding, zijn hetzelfde als bij de (post) COVID-19 en COVID-19 injecties. 

Meer lezen

Vanwege de drukte in de praktijk, worden er op dit moment alleen afstandsessies ingepland.

Vraag hier jouw consult aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.