Werkwijze

De werkwijze van New Balanced is gericht op het oplossen van lichamelijke, emotionele en energetische blokkades. Met een persoonlijke melange van diverse behandelmethodes kom je terug tot jouw ware essentie.

Sessies

De eerste sessie start met een kort kennismakinggesprek. Daarna maken wij samen inzichtelijk waar zich bij jou de blokkades bevinden. Met deze basis beginnen wij de reis naar jouw ware essentie.

Werkwijze

Aangepast naar jouw persoonlijke situatie zal er een combinatie van verschillende behandelmethodes worden ingezet om de blokkades op te lossen. Afgestemd op waar jouw behoeftes liggen op dat moment.

Een greep uit de behandelmethodes:

Wanneer je de sessies liever vanuit huis aangaat dan is het ook mogelijk om dit via Skype , telefonisch of een afstandsconsult te doen. De benodigde middelen worden dan opgestuurd.

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie-therapeut

Essentie-therapie richt zich op leven vanuit jouw ware essentie. Door bewust in het leven te staan, ontwikkel je een goede balans tussen de behoeftes van jouw lichaam, geest en unieke zielspad. New Balanced ondersteunt je op deze reis.

Lees meer

Aangesloten bij