Frequentie therapie zorgt er voor dat jij weer kunt leven vanuit jouw unieke frequentie. Vanuit huis kun jij met deze frequentie therapie werken aan herstellen van jouw balans. 

Frequentie therapie

Alles is frequentie, jij, je organen, je cellen, je emoties en gedachten maar ook je omgeving, de voeding die je tot je neemt, micro organismen, je baan, de natuur en moeder aarde. Hoe meer jij in dezelfde frequentie leeft als je wezen, hoe minder vatbaar je bent voor ziekten.

Soms kan je frequentie verlaagd zijn, door stress, chronische ziekten, medicijngebruik, belastende micro organismen of blokkades in jouw emotionele laag. Deze zaken hebben allemaal een lage frequentie, waardoor je ziekt kunt worden.  

Hoe werkt het?

De frequentie sessies worden gegeven met gebruik van specifieke frequentie muziek gebaseerd op Solfeggio frequenties. En via de Core Inergetix, een bioresonantiesysteem dat uitzend via scalaire golven volgens het principe van Nicolai Tesla. Het voordeel hiervan is dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn en er weinig bijwerkingen bekend zijn.

Voorbeeld van een frequentie sessie via de Core Inergetix

Vanwege de drukte in de praktijk, worden er op dit moment alleen afstand sessies ingepland.

Vraag hier jouw consult aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.