Belasting vanuit de corona vaccinaties kunnen ontstoort worden. Wil je snel hulp en begeleiding hierbij? Dan kun je je aanmelden voor een V2 sessie.

Vaccinvrij (V2 sessie)

Het idee voor de V2 sessies is ontstaan vanuit de behoefte om meer mensen te kunnen helpen in kortere tijd. De V2 sessies zijn online te volgen, in een groep van maximaal 5 mensen.

V2 start up of follow up sessie

Je kunt deelnemen aan een V2 startup sessie, als je nog geen consult hebt gehad, of aan de V2 follow up sessie, als je wel al een consult hebt gehad of al een V2 startup sessie hebt deelgenomen.  

Wil je meer weten over de afstandsessies die ik geef? Dan kun je hier meer erover lezen. 

Corona vaccinatie

In de afgelopen 3 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het ontstoren van de corona vaccinaties en behandelen van post-covid klachten. Als je meer wilt weten over de werking van de corona vaccins, waarom zij klachten geven, wat de oorzaak van de klachten is en hoe de vaccins ontstoort kunnen worden, bekijk dan mijn filmpje over ontstoren van corona vaccins.

Hoe werkt een V2 sessie?

Als je je opgegeven hebt, dan ontvang je van mij een vragenlijst. Deze stuur je ingevuld via mail weer retour, uiterlijk 2 dagen voor de sessie. Ik neem deze door en stel eventueel aanvullende vragen.

Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor de V2 sessie. Verder hoef je zelf niets te doen en kun je vanuit je luie stoel online aanwezig zijn.

Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om ervaring uit te wisselen met de andere deelnemers (maar dit hoeft natuurlijk niet). Na de algemene intro, zal ik elke deelnemer apart, 1 op 1 gaan meten. Ik loop hierbij een specifiek meetprotocol door, welke ik ontwikkeld heb in de laatste 3 jaar.

Ik bekijk daarbij verschillende onderdelen:

  • de balans in je organen en je hormoonklieren.
  • resten van micro organismen, zware metalen en andere toxines.
  • tekorten in vitamines, mineralen en sporenelementen
  • stralingsbelasting
  • energie-, afweer- en antioxidanten status
  • werking immuunsysteem
  • aanwezigheid van erfelijke belastingen
  • blokkades die herstelproces belemmeren zoals emoties, overtuigingen, belastingen van medicijngebruik of ontvangen vaccinaties

Aan de hand van de meting ga ik vervolgens uittesten wat er een bijdrage kan zijn voor jouw herstel. Veelal zijn dit op homeopathie gebaseerde remedies, frequentie-, en/of bloesemremedies in combinatie met supplementen. Hier kan ook bijvoorbeeld een voedingsadvies uit voort komen of andere adviezen die tijdelijk opgevolgd mogen worden.

Als iedereen gemeten is sluiten wij gezamenlijk af en ontvang je een verslag van de meting, met adviezen. Remedies die ik uittest, zal ik aan je opsturen of via de homeopatische apotheek naar je toe laten sturen. Supplementen die uit de meting naar voren komen, mag je zelf aanschaffen.

Als je alles binnen hebt, kun je starten met de behandeling. Ik ben bereikbaar via de whatsapp of telegram voor eventuele vragen en ondersteuning.

Goed om te weten: er worden geen opnames gemaakt, je hoeft niet je echte naam te gebruiken en je mag zonder camera deelnemen aan de algemene intro en afsluiting. Alleen tijdens  de  1 op 1 meting , moet je camera wel aan zijn.

 

Wil je meedoen? Meld je hieronder aan.

Welke dag werkt voor jou?

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 18 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.