De Core is een computergestuurd bioresonantie systeem. Naast lichamelijke onbalansen, kan de Core ook emotionele- en energetische verstoringen opsporen en behandelen.

De meting

De Core wordt vaak ingezet als basis voor het essentiewerk. Het systeem werkt therapeut onafhankelijk. Dat wil zeggen dat de therapeut niet in de meetkring zit en het resultaat niet bewust of onbewust kan beinvloeden. De rol van de therapeut is het interpreteren en terugkoppelen van testuitslagen.

Modules Core

Tijdens een meting worden alle 50 modules in de Core voorgetest. Meer dan 45000 frequenties en remedies worden zo in korte tijd gescant. De modules bevatten zowel lichamelijke, emotionele als energetische frequenties en remedies. Na de voortest worden de gevonden modules stuk voor stuk doorlopen.

Behandeling

Na het doorlopen van alle gevonden modules maakt de Core een overzicht van de meest passende frequenties en remedies. Deze worden dan terugegeven in de vorm van bioresonantie therapie.

Advies

Aansluitend op deze directe therapie kan er advies meegegeven worden over specifieke methodes om conditioneringen en overtuigingen om te zetten. Daarnaast kan er advies worden meegegeven over ontwijken van middelen omdat deze als belastend zijn getest. Of juist het innemen van middelen om het herstel te bevorderen en het zelfgenezend vermogen aan te spreken.

Wanneer je de sessies liever vanuit huis aangaat dan is het ook mogelijk om dit via Teams of telefonisch te doen. De benodigde middelen worden dan opgestuurd.

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.