Ervaring L. Janssen, Hoorn

Ik weet zeker dat mijn inspanningsastma sterk is verbeterd. Al tientallen jaren gebruik ik puffers, maar deze heb ik niet meer hoeven te gebruiken. Ook van hoesten geen last. Hoop dat dat blijft. Ik gebruik sinds december nog 1 neusdruppel per dag links. Dit om gehoor links te helpen. Mijn indruk is dat mijn gehoor links een stuk is verbeterd. Veel minder vermoeid en ook het down gevoel is verdwenen.
Ik ben ontzettend blij zo goed afgevallen te zijn. Mijn streven is om geen snoep, koek en melk en ook pasta, aardappel en rijst te laten staan Wie weet kan ik nog wat meer kg afvallen.
Ik ben heel gelukkig dat zoveel gezondheidsprobleempjes ten goede zijn veranderd. Ben jou zeer dankbaar Diane. Veel succes!

 

Interesse? Vraag een gratis adviesgesprek aan:

Diane Schuitemaker

Diane Schuitemaker

Essentie therapeut

Natuur, verbinding, lichaam en geest zijn steekwoorden in mijn werk als essentie therapeut. 

De laatste 15 jaar heb ik mij gericht op het begeleiden van mijn clienten met natuurlijke methoden en middelen om zo tot hun ware essentie te kunnen komen.